salata de pui

Ingrediente
  • 1 piept de pui dezosat
  • 100g branza telemea
  • 3 rosii
  • 3 fire ceapa verde
  • 7 frunze de salata verde
  • 3 linguri zeama de lamaie
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare, piper
  • oregano
Preparare
Pieptul de pui se spala cu apa rece, se feliaza, se bate cu batatorul de carne pe un fund de lemn, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in tigaia grill. In timp ce pieptul de pui se prajeste, rosiile, ceapa verde, branza feta (sau telemea) se taie in felii.
Intr-un bol se aseaza legumele taiate la care se adauga salata rupta in bucati (daca taiem salata cu cutitul se va oxida) si pietul de pui prajit si taiat in fasii late de 1 cm. Condimentam cu sare, piper, oregano, zeama de lamaie si ulei de masline.