dovlecel cu mozzarela

Timp de preparare          40-45 min

Cantitate                          8 portii           
Dificultate                        usor

Sunt usor de facut si ideale pentru petreceri.








Ingrediente

v 375 g dovlecel ras ;
v o lingurita praf curry ;
v 2 catei de usturoi ;
v 2 cepe verzi tocate ;
v 1 ou batut ;
v 1 plic praf de copt ;
v 75 ml lapte ;
v 4 linguri faina ;
v sare ;
v piper ;
v ulei de masline ;
v 125 g Mozzarela taiata feliute subtiri ;

Mod de preparare

Ø Curata ceapa si usturoiul, amesteca-le cu dovlecelul ras, presara sare si dupa 10 minute scurge apa lasata ;

Ø In amestecul de mai sus pune curry, ou batut, faina si praf de copt ;

Ø Inmoaie compozitia obtinuta cu putin lapte ;

Ø Formeaza chiftele mai mari din amestecul de dovlecei, iar apoi prajeste-le intr-o tigaie cu ulei incins ;

Ø Scoate-le pe o hartie absorbanta ;

Ø Aranjeaza chiftelele intr-o tava de cuptor unsa si tapetata cu hartie de copt. Deasupra lor aseaza o feliuta de Mozzarela apoi da la cuptor pentru 10 minute, pana cand se topeste branza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu