aperitiv cu somon

Timp de preparare    - 40 minute

Dificultate                  - usor
Cantitate                    - 8 portii










Ingrediente
Pentru clatite :
v 125 g faina ;
v 250 ml lapte ;
v 2 oua ;
v sare ;
v 3 linguri unt ;

Pentru umplutura :
 v 200 g fasole verde ;
v 200 g somon din conserva ;
v 200 g crema de branza ;
v 2 linguri smantana ;
v sare ;
v piper ;

Mod de preparare reteta aperitiv cu somon
Ø Se amesteca bine laptele cu faina si putina sare astfel incat sa nu aiba cocoloase. Se incorporeaza ouale si se lasa compozitia sa se odihneasca 30 minute. Din aceasta compozitie se fac clatite in tigaia unsa cu unt si se lasa sa se raceasca.

Ø Se omogenizeaza crema de branza cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se intinde crema peste clatite, se pun deasupra bucatele de somon, fasole verde, se ruleaza si se taie in bucati de 5 cm. Se pot servi asa sau cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu