ciorba de miel cu salata

Timp de preparare    - 15 minute

Dificultate                  - usor
Cantitate                    - 6 portii










Aceasta este o ciorba de miel cu salata, usor de preparat si foarte gustoasa.
Ingrediente

v 500 g coaste de miel ;
v 2 salate ;
v 3 legaturi ceapa verde ;
v 2 legaturi patrunjel ;
v 1 legatura leustean ;
v 1 legatura usturoi verde ;
v 3 oua ;
v ulei ;
v otet ;
v sare ;

Mod de preparare reteta  ciorba de miel cu salata
Ø Se curata carnea de pielite, se spala, se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare. Se ia spuma ori de cate ori este nevoie.

Ø Usturoiul si salata se spala, se taie salata fideluta si usturoiul marunt apoi se adauga in oala cand carnea este aproape gata.

Ø Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei apoi se adauga in ciorba.

Ø Ciorba se lasa sa mai fiarba putin, se trage oala de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu ouale batute.

Ø Se potriveste de sare si otet, se da iar intr-un clocot si la final se presara patrunjelul si leusteanul tocate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu