fursecuri din albusuri

Timp de preparare    - 30 minute

Dificultate                  - usor
Cantitate                    - 40 buc










Ingrediente
v 4 albusuri ;
v 150 g unt ;
v 150 g faina ;
v 150 g zahar pudra ;
v 1 lingura rom ;
v 1 lingura zeama de lamaie ;
v 50 g zahar vanilat ;

Mod de preparare reteta fursecuri din albusuri
Ø Se bat albusurile spuma, adaugandu-se treptat zaharul, zeama de lamaie si romul.

Ø Se toarna apoi in compozitie untul topit si racit si se incorporeaza faina  amestecand numai prin rasturnare si nu prin frecare, pana cand compozitia este omogena.

Ø Din compozitie se ia cu o lingura si se pun gramajoare intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coc la foc iute.

Ø Se pot lipi cate doua, cu crema sau dulceata, sau se servesc simple.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu