Baghete cu carne tocata branza si rosii

Timp de preparare    - 20 minute

Dificultate                  - mediu
Cantitate                    - 4 portii










Aceste baghete cu carne tocata branza si rosii, se prepara rapid si sunt delicioase.
Ingrediente reteta baghete cu carne tocata branza si rosii

v 400 g carne tocata ;
v 4 baghete mici ;
v doua linguri pasta de ardei iuti ;
v doua rosii ;
v 50 g branza sau cascaval ras ;
v sare ;
v piper ;
v salata verde ;

Mod de preparare reteta baghete cu carne tocata branza si rosii
§  Se taie baghetele pe jumatate in lungime si se scobeste interiorul. Se taie miezul marunt si se amesteca impreuna cu carnea tocata si pasta de ardei iuti. Se condimenteaza cu sare si piper.

§  Cuptorul se incalzeste la 200 0C. Se umplu baghetele cu amestecul de carne tocata cu paine si pasta si se preseaza bine cu degetele. Rosiile se taie in felii subtiri si se intind pe baghetele umplute cu compozitia din carne apoi se presara pe deasupra branza rasa.

§  Baghetele se aseaza intr-o tava si se dau la cuptor timp de aproximativ 20 minute.

Baghetele cu carne tocata branza si rosii se pot servi cu salata verde proaspata.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu