salata exotica

Ingrediente

v 250 g cocteil de creveti si fructe de mare (congelate) ;
v 1 ardei gras rosu ;
v 3 fire de ceapa verde ;
v 50 g alge verzi deshidratate ;

v 2 lingurite cu susan ;
v 100 g macrou afumat ;
v 1 castravete verde ;
v 2 linguri cu ulei ;
v 2 linguri cu otet balsamic ;
v 3 catei de usturoi ;
v 1 legatura de marar verde ;
v sare ;

Mod de preparare
Ø Se pune apa la fiert cu un praf de sare si se oparesc pentru 3-4 minute fructele de mare. Se scot apoi intr-un castron, iar in aceeasi apa se pun algele.

Ø Se stinge focul si se lasa algele 15-20 de minute, se scurg si se adauga peste fructele de mare.

Ø Se curata ardeiul gras si se taie feliute iar ceapa se taie in bucati. Se scot oasele din macrou si se rup in bucati. Se spala castravetii si se feliaza dupa care se pune totul in castron.

Ø Usturoiul se zdrobeste si se adauga ulei, otet, sare, seminte de susan si marar tocat. Se toarna acest amestec peste restul ingredientelor si se amesteca.

Ø Salata se da la rece pentru 10-15 minute apoi se serveste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu