papricas cu ciuperci

Ingrediente

v 1,5 kg ciuperci proaspete sau 750 g ciuperci conserva ;
v 150 ml ulei ;
v 25 g faina ;

v 300 g ceapa ;
v boia de ardei dulce ;
v 200 g smantana ;
v 1,5 kg cartofi ;
v patrunjel verde ;
v piper ;
v sare ;

Mod de preparare
Ø Ciupercile proaspete se curata, se spala si se taie felii iar in cazul folosirii ciupercilor conserva, se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie felii.

Ø Ciupercile se inabusa in ulei apoi se adauga ceapa, faina dizolvata in 50 ml apa rece, boia de ardei si cartofi curatati si taiati cuburi mici. Se completeaza cu cantitatea de apa necesara fierberii, se fierbe aproximativ 20-30 minute si se adauga sare, piper si smantana.

Preparatul se serveste cald,  cu patrunjel verde deasupra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu