supa de legume


Usor de preparat, aceasta supa va fi consumata cu placere chiar si de cei care nu sunt vegetarieni.

Ingrediente:

-  3 ardei grasi, taiati bucati

- 1 ardei iute, taiat in doua
- 1 catel de usturoi, taiat in doua
- 1 ceapa, taiata sferturi
- 250 g rosii
- 2 linguri ulei de masline
- 600 ml concentrat vegetal
- 2 linguri piure de rosii
- 1 conserva de 400g boabe de fasole alba, scurse
- 100 g fulgi de porumb, sfaramati

Mod de preparare:

1   Intr-o tava de copt, asezati ardeiul, usturoiul, ardeiul iute, ceapa si rosiile, apoi stropiti-le cu ulei. Dati la  cuptor timp de 30 minute, pana se rumenesc.
2  Tocati legumele intr-un robot electric, pana devin pasta. Turnati pasta intr-un vas larg apoi adaugati    concentratul si  fierbeti supa timp de 5 minute. Adaugati un praf de sare si de piper si serviti supa cu patrunjel proaspat, tocat, si cu fulgi de porumb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu