cascaval, servite calde, sunt un aperitiv delicios.
Ingrediente
v 175
g cascaval ;v 50 g margarina ;
v 100 ml ulei ;
v un ou ;
v 50 g faina ;
v 200 ml lapte ;
v piper macinat ;
v sare ;
pentru pane:
v 50 g faina ;
v un ou ;
v 30 g pesmet ;
Mod
de preparare
1. Intr-un vas, se topeste margarina si se pune faina
dizolvata in 100 ml lapte rece, amestecand continuu, pentru a nu se forma
aglomerari.2. Se adauga 100 ml lapte, sare si se continua fierberea circa 10 minute.
3. Se retrage vasul de pe foc, se adauga ou, se amesteca dupa care se pune cascavalul ras si piper.
4. Din compozitia obtinuta, se fac crochete lungi de circa 4-5 cm si cu diametru de 2 cm.
5. Se trec prin faina, ou, pesmet si se prajesc in ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu