chec la rece

Ingrediente

v 150 g fructe deshidratate ;
v 10 piscoturi ;
v 1 ciocolata neagra ;

v 250 g mascarpone ;
v 250 g frisca ;
v 100 g crema de branza ;
v 10 linguri cu zahar pudra ;
v 1 plic cu gelatina ;
   
Mod de preparare

Ø Intr-un castron, se bate crema de branza cu zaharul si mascarpone. Se adauga apoi frisca batuta bine si gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic.

Ø In compozitia astfel obtinuta, se incorporeaza ciocolata, piscoturile rupte in bucati si fructele deshidratate tocate mai marunt.

Ø Se rastoarna totul intr-o forma de chec tapetata cu folie si se lasa la rece minim trei ore dupa care se rastoarna si se indeparteaza folia.

Ø Pentru decor, se foloseste ciocolata topita si o parte din fructele uscate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu