ciuperci cu spanac

Timp de preparare       30 minute

Cantitate                        4 portii
Dificultate                      usor










Alaturi de urzici, loboda,ceapa verde, spanacul ramane ,,regina” verdeturilor, care imbogatesc meniurile de primavara. Reteta de ciuperci cu spanac sper sa fie pe placul tau.

Ingrediente
v 1 kg ciuperci  ;
v ½ kg spanac ;
v 1 ceapa ;
v 150 g cascaval ;
v 100 ml ulei ;
v sare ;
v piper ;
v nucsoara ;
v 1 lingura unt ;
v I lingura verdeata ;

Mod de preparare
Ø Spanacul se spala, se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca.

Ø Se spala ciupercile, se scot piciorusele apoi se toaca si se calesc impreuna cu ceapa tocata. Se potriveste de sare, piper si nucsoara iar la final se adauga spanacul fiert si tocat si se mai lasa pe foc mic 10-15 minute.

Ø Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile, se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se rade peste ele cascavalul si se da la cuptor pentru 30 de minute. Dupa ce se scot din cuptor, se presara cu verdeata.


2 comentarii:

  1. Ottima la tua ricetta, e buona presentazione, dopo passo per un boccone.....
    Buona settimana Dana et Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Ador ciupercile . Trebuie sa fac si eu combinatia asta cu spanc ..trebuie sa fie tare buna!
    ciao ..o zi buna!

    RăspundețiȘtergere