Negresa cu Nuci si Banane


negresa cu nuci si banane
negresa cu nuci si banane
 Preparare          - 25 minute

 Cantitate           -15 bucati

 Dificultate          -usor












 Ingrediente pentru preparare reteta Negresa cu Nuci si Banane
  • 200 g unt ;
  • 300 g zahar brun ;
  • 200 g ciocolata neagra tableta ;
  • 1 pahar miez de nuca (prajit si tocat fin) ;
  • 3 oua ;
  • 2 banane coapte pasate ;
  • 100 g faina ;
  • 2 linguri pudra cacao ;
  • 1 lingurita praf de copt
negresa cu nuci si banane
negresa cu nuci si banane





Metoda de preparare reteta Negresa cu Nuci si Banane

  1. Se incalzeste cuptorul la 160 C si se unge cu unt o tava dreptunghiulara (dimensiunea optima a tavii este de 18 x 28 cm) apoi se tapeteaza cu hartie de copt. Se pun untul ramas, zaharul si ciocolata intr-o cratita mare, se topesc la foc mic, amestecand frecvent apoi se da cratita deoparte.
  2. Se adauga nucile, ouale, bananele coapte si pasate, se amesteca bine apoi se toarna faina, cacaua si praful de copt. 
  3. Se toarna aluatul in tava si se coace 30 minute. Dupa ce s-a racit, se taie prajitura patrate. 
Fiecare portie contine : 
  • 335 kcal
  • 5 g proteine
  • 37 g carbohidrati
  • 20 g grasimi
  • 1 g fibre
  • 28 g zahar
  • 0,5 g sare


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu