negresa cu nuci si banane |
Cantitate -15 bucati
Dificultate -usor
Ingrediente pentru preparare reteta Negresa cu Nuci si Banane
- 200 g unt ;
- 300 g zahar brun ;
- 200 g ciocolata neagra tableta ;
- 1 pahar miez de nuca (prajit si tocat fin) ;
- 3 oua ;
- 2 banane coapte pasate ;
- 100 g faina ;
- 2 linguri pudra cacao ;
- 1 lingurita praf de copt
negresa cu nuci si banane |
Metoda de preparare reteta Negresa cu Nuci si Banane
- Se incalzeste cuptorul la 160 C si se unge cu unt o tava dreptunghiulara (dimensiunea optima a tavii este de 18 x 28 cm) apoi se tapeteaza cu hartie de copt. Se pun untul ramas, zaharul si ciocolata intr-o cratita mare, se topesc la foc mic, amestecand frecvent apoi se da cratita deoparte.
- Se adauga nucile, ouale, bananele coapte si pasate, se amesteca bine apoi se toarna faina, cacaua si praful de copt.
- Se toarna aluatul in tava si se coace 30 minute. Dupa ce s-a racit, se taie prajitura patrate.
- 335 kcal
- 5 g proteine
- 37 g carbohidrati
- 20 g grasimi
- 1 g fibre
- 28 g zahar
- 0,5 g sare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu