Dificultate - usor
Cantitate
- 8 portii
Ingrediente
Pentru clatite
:v 125 g faina ;
v 250 ml lapte ;
v 2 oua ;
v sare ;
v 3 linguri unt ;
Pentru umplutura :
v 200 g somon din conserva ;
v 200 g crema de branza ;
v 2 linguri smantana ;
v sare ;
v piper ;
Mod de preparare reteta
aperitiv cu somon
Ø Se amesteca bine laptele
cu faina si putina sare astfel incat sa nu aiba cocoloase. Se incorporeaza ouale
si se lasa compozitia sa se odihneasca 30 minute. Din aceasta compozitie se fac
clatite in tigaia unsa cu unt si se lasa sa se raceasca. Ø Se omogenizeaza crema de branza cu smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se intinde crema peste clatite, se pun deasupra bucatele de somon, fasole verde, se ruleaza si se taie in bucati de 5 cm. Se pot servi asa sau cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu