tarta cu carne de miel

Timp de preparare    - 25 minute

Dificultate                  - mediu
Cantitate                    - 6 portii











Ingrediente
v 1 pachet aluat congelat ;
v 700 g carne de miel ;
v 2 felii paine ;
v 2 oua ;
v 1 lingura ulei ;
v 1 ceapa ;
v 1 catel de usturoi ;
v nucsoara ;
v sare ;
v piper ;

Mod de preparare reteta tarta cu carne de miel
Ø Trecem carnea prin masina de tocat, amestecam cu ceapa si usturoiul taiate fin si apoi adaugam nucsoara, sare si piper dupa gust. Adaugam si painea inmuiata si presata bine, un ou batut si amestecam compozitia.

Ø Taiem 3 fasii din aluatul congelat si impletim un colac pentru tarta.

Ø Ungem o forma de tarta cu ulei, tapetam cu jumatate din foaia de aluat ramas si punem compozitia de carne. Acoperim cu aluatul ramas, asezam de jur imprejur colacul impletit si ungem tarta cu oul ramas batut apoi dam la cuptor pentru 40-45 minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu