Dificultate - usor
Cantitate
- 6 portii
Aceasta este o ciorba de miel cu salata, usor de
preparat si foarte gustoasa.
Ingredientev 500 g coaste de miel ;
v 2 salate ;
v 3 legaturi ceapa verde ;
v 2 legaturi patrunjel ;
v 1 legatura leustean ;
v 1 legatura usturoi verde ;
v 3 oua ;
v ulei ;
v otet ;
v sare ;
Mod de preparare reteta
ciorba de miel cu salata
Ø Se curata carnea de pielite,
se spala, se portioneaza si se fierbe in apa rece cu sare. Se ia spuma ori de cate
ori este nevoie. Ø Usturoiul si salata se spala, se taie salata fideluta si usturoiul marunt apoi se adauga in oala cand carnea este aproape gata.
Ø Ceapa se taie marunt, se caleste putin in ulei apoi se adauga in ciorba.
Ø Ciorba se lasa sa mai fiarba putin, se trage oala de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se drege cu ouale batute.
Ø Se potriveste de sare si otet, se da iar intr-un clocot si la final se presara patrunjelul si leusteanul tocate.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu