Tiramisu cu capsuni

Timp de preparare    - 30 minute

Dificultate                  - usor
Cantitate                    - 8 portii











Tiramisu cu capsuni este un desert delicios care se prepara foarte usor deoarece nu necesita coacere sau fierbere.
Ingrediente reteta tiramisu cu capsuni

v 500 g capsuni ;
v 2 linguri suc de lamaie ;
v 20 ml lichior de portocale ;
v 4 foi de gelatina ;
v 200 g piscoturi ;
v 250 g branza de vaci ;
v 50 g zahar ;
v 200 ml frisca ;

Mod de preparare reteta tiramisu cu capsuni

1.   Se paseaza 150 g capsuni cu suc de lamaie si lichior de portocale. Se inmoaie inauntru piscoturile si se aseaza unul langa altul intr-o forma de sufleu.

2.   Se inmoaie gelatina care apoi se dizolva la foc moale. Cu mixerul, se bate branza de vaci cu zaharul. Se inglobeaza in gelatina 2 linguri de crema de branza si se amesteca cu compozitia mare de branza. Cand incepe sa se intareasca, se inglobeaza frisca batuta. Se aseaza pe stratul de piscoturi un strat subtire de crema si restul de capsuni, taiate sferturi, apoi restul de crema. Se da la frigider 4 ore.

Un comentariu: