Rulouri de dovlecei cu branza - Ingrediente:
dovlecei 2 buc
oua 2
faina 2-3 linguri
branza - telemea 250 g
ulei
sare
piper
scobitori
Rulouri de dovlecei cu branza - Mod de preparare
Dovleceii pentru rulouri se curata de coaja, se taie felii subtiri pe lungime, le presam cu sare si se lasa deoparte pana se inmoaie. In acest timp se taie telemeaua felii. Se bat ouale cu putina sare si piper dupa gust.
Pe fiecare felie de dovlecel se pune o felie de branza, se ruleaza si se prinde cu o scobitoare.
Rulourile se dau prin faina, prin ou batut si se prajeste in ulei incins, la foc mic. Se procedeaza in acest mod de preparare pana sunt gata toate rulourile.
Dupa ce s-au racit, se scot scobitorile si rulourile de dovlecei cu branza se mananca cu mujdei sau salata.
Poti sa pregatesti aceasta reteta de rulouri de dovlecei cu branza si cu branza dulce sau sarata. Daca vrei sa incerci si cu cascaval, alege-l pe cel cu un continut mic de grasime si sa fie neaparat de vaca. Fiind mai gras, cascavalul de oaie se va topi la prajit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu