doua, trei linguri. Acesta poate fi folosit si la prepararea unor retete delicioase rapide si usor de preparat.
Ingrediente
- 2 linguri cu porumb
- 2 dovlecei-3 cartofi fierti
-1 ardei gras
-1 ceapa mica
-1 ou
-100 g faina
-1 legatura de marar
-1 morcov
-ulei
-sare
-piper
Mod de preparare
Intr-un
castron, paseaza cartofii fierti. Adauga porumbul, ceapa si ardeiul taiate
marunt, mararul tocat fin, morcovul si dovleceii curatati si dati pe razatoare.
Incorporeaza
doua linguri cu faina si oul batut cu un praf de sare si piper. Din compozitia
astfel obtinuta, ia cu lingura si modeleaza chiftele si tavaleste-le usor prin
restul de faina.Rumeneste-le in baie de ulei. Scoate-le pe hartie absorbanta si serveste-le alaturi de salata de sezon sau castraveti acri.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu