v 1kg cartofi ;
v 250 g branza de vaci
;v 50 g faina ;
v 300 ml lapte ;
v 2 oua ;
v 50 g cascaval ;
v 100 ml smantana ;
v 100 g unt sau margarina ;
v sare ;
Mod de
preparare
1.
Cartofii
se fierb in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se curata de coaja si se taie in
felii subtiri.2. In 50 g unt incalzit se adauga faina dizolvata cu 100 ml lapte si se amesteca continuu, pentru a nu se forma aglomerari. Se adauga restul de lapte, smantana,oua si se continua fierberea.
3. Sosul obtinut se amesteca cu cartofii, branza de vaci si 25 g cascaval..
4. In tava unsa cu unt, se toarna compozitia, se presara cu restul de cascaval si se introduce in cuptor, pentru gratinare.
5. Se serveste cald, cu unt topit deasupra.
Ce buni sunt ...si eu fac asemanator!
RăspundețiȘtergeretoate cele bune !
Hi. wonderfull kitchen.great taste...
RăspundețiȘtergereHola guapa tu
RăspundețiȘtergerem´encanta la teva proposta..humm
et desitjo un BON ANY 2012
mil petonets Susanna